Sziasztok!
Gluténérzékeny vagyok, vagyis megfosztottak engem a péksütemények, a kenyér és az összes búzalisztből készült étel élvezetétől. Igen ezt látják azok, akik minden nap búzából készült kenyeret esznek, akik minden reggel bedobnak valami péksüteményt vagy teljes kiőrlésű kekszet.
Akkor kezdjük még egyszer.
Gluténérzékeny vagyok olyanokat eszem, amiről más búzazabáló azt sem tudja, hogy létezik. Az én világom széles és tág tele érdekes és új ízekkel, amik sokszor jobbak, mint a búzalisztből készült változatok. Én nem megyek le a boltba kenyeret és péksüteményt venni, az túl unalmas, inkább megcsinálom magam, és nem töltöm az egész napom a konyhában.
A blogon az én univerzumomat ismerhetitek meg receptekkel, „világmegváltó” gondolatokkal, konyhai sikerekkel és bukásokkal. Én nemcsak gluténmentesen étkezem, de igyekszem kerülni az adalékanyagokat is. Tudom nem lehet 100%-an adalék és méreganyag mentesen étkezni, hiszen egyrészt véges a pénztárcám másrészt a mai világban maximum a hegyekben valahol az isten háta mögött lehetne ezt megtenni. Viszont törekedni lehet rá.
Jó olvasást!
Várjál, nyitom az ajtót.